Lázeňská kosmetika THERMELOVE

O nás

Spojení relaxace, regenerace, odpočinku a blahodárné termální vody - unikátní termální park, který v České republice nemá obdoby. Jako jediný nabízí relaxační a regenerační vodní svět, bazény napouštěné přírodní termální vodou.

Léčivá termální voda je již po několik desetiletí základní složkou celé lázeňské péče v TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH Velké Losiny. V lázeňském parku, na místě, kde se nyní nachází termální park TERMÁLY LOSINY, bylo v 50. a 60. letech minulého století vybudováno termální koupaliště napuštěné právě termální sirnou vodou. Historie a oblíbenost termálního koupaliště nás přivedla k myšlence vybudovat na místě původního koupaliště jedinečný termální park TERMÁLY LOSINY!

NAŠE FILOZOFIE - MÍSTO PRO ROVNOVÁHU VAŠEHO ZDRAVÍ

Základem našeho pojetí termálního parku je souznění člověka s přírodou. Využíváme přírodní léčivé zdroje z TERMÁLNÍCH LÁZNÍ Velké Losiny a jejich relaxační účinek. Poskytujeme zdroje pro dosažení harmonie těla a mysli – záleží jen na vás, jaký koktejl si z nich namícháte.

Kruh rovnováhy a zdraví HEALTH BALANCE POINT

  • Nechte vodu, ať vás léčí.
  • Dovolte doteku, ať vás uzdravuje.
  • Povzbuďte své tělo vhodnou aktivitou.
  • Naučte se uvolnit mysl.
  • Relaxujte s celou svojí rodinou.

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ PRO TERMÁLNÍ PARK

NEJLEPŠÍ MÍSTO PRO LETNÍ DOVOLENOU U VODY 2019

Termální park TERMÁLY LOSINY získal nejvyšší ocenění v kategorii "Místo pro letní dovolenou u vody" ve 3. ročníku soutěže "Ceny cestovního ruchu Olomouckého kraje 2019".

NEJLEPŠÍ REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ 2017

Termální park byl oceněn v soutěži "Ceny cestovního ruchu Olomouckého kraje 2017" a umístil se na 1. místě v kategorii "NEJLEPŠÍ REKREAČNÍ ZAŘÍZENÍ".

OCENĚNÍ V SOUTĚŽI ESPA INNOVATION AWARDSTERMÁLY LOSINY získaly ocenění v Římě

Evropský svaz lázní pravidelně organizuje soutěž "ESPA Innovation Awards", jejímž cílem je podpořit výměnu zkušeností, osvědčených postupů a know how v lázeňství.

STAVBA ROKU 2016 OLOMOUCKÉHO KRAJE

TERMÁLY LOSINY získaly prvenství v soutěžní kategorii - Stavby určené k bydlení a rekreaci.

Ocenění v soutěži DestinaCZe 2016OCENĚNÍ V SOUTĚŽI DestinaCZe 2016

Termální park TERMÁLY LOSINY získal v soutěži DestinaCZE 2016 prvenství v kategorii Trendy novinky 2016. Celkově se stal čtvrtou nejzajímavější atrakcí celé ČR pro rok 2016.

SPOLUPRACUJEME

KUDY Z NUDYSpolupráce s portálem KUDY Z NUDY

Spolupracujeme s turistickým portálem Kudy z nudy, kde se mimo jiné můžete dozvědět o připravovaných akcích v termálním parku nebo si naplánovat výlet do Jeseníků, Luhačovic, Moravského Slovácka nebo Mariánských Lázní.

KORUNKA POMÁHÁOBČANSKÉ SDRUŽENÍ KORUNKA POMÁHÁ

Naše společnost je dlouholetým partnerem občanského sdružení Korunka Luhačovice, které podporuje handicapované, nemocné a znevýhodněné děti ve Zlínském kraji. Od roku 2019 jsme partnerem nového spolku Korunka Velké Losiny, která je zaměřená na podporu v Olomouckém kraji.

CZECH TOURISMSpolupráce s CzechTourism

Již několik let úzce spolupracujeme s agenturou Czech Tourism, která propaguje Českou republiku doma i ve světe jako atraktivní turistickou destinaci.

1%

Provozní doba:

10.00 - 20.00

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.