Klasické masáže

DOTEK DODÁ ENERGII. Masáže jsou jako přílivová vlna čisté energie, která dodá vašemu tělu nový náboj. Dopřejte si detoxikaci, očistu těla a mysli v podobě odborných masáží od našich profesionálů. Dodají Vám novou vitalitu, uleví od bolesti a rozproudí namožené svaly.

MASÁŽ KLASICKÁ

  • POPIS: klasická masáž odstraňuje únavu, napomáhá lepšímu prokrvení a posiluje regeneraci organismu. Na jaře dopomáhá k jarní detoxikaci a očistě mysli.

MASÁŽ RELAXAČNÍM OLEJEM

  • POPIS: kombinace speciálního relaxačního oleje a léčivého doteku obnovuje energii v těle. Masáž příznivě působí na vnitřní napětí a navozuje stav naprosté relaxace.

MASÁŽ KONOPNÝM OLEJEM

  • POPIS: uvolňující masáž konopným olejem je vhodná při vyčerpání k celkové regeneraci organismu. Vyživuje pokožku a dodává mladistvý vzhled.

MASÁŽ AROMATICKÝMI OLEJI

  • POPIS: starobylá léčebná masáž pomocí vonných olejů příznivě ovlivňuje nervovou soustavu a navozuje stav harmonie těla a mysli.

MASÁŽ NOHOU - SVIŽNÝ KROK

  • POPIS: vysoce účinná masáž nohou zlepší zdravotní stav a uvolní namožené svaly po celodenním stání. Masáž je prováděná masážním olejem MARATONEC.

MASÁŽ RUKOU - JEMNÝ DOTEK

  • POPIS: zážitková masáž rukou masážní emulzí s ALOE VERA přináší úlevu od bolesti. Stimulace reflexních bodů na rukách má příznivý vliv na celé tělo.

MEDOVÁ MASÁŽ

  • POPIS: med má silné detoxikační účinky, přispívá k regeneraci organismu.  Masáž je vhodná při onemocnění kloubů, revmatismu, bolestech hlavy, nespavosti a trávicích potížích.

MASÁŽ PRO ŽENY AROMA OLEJEM Z RŮŽÍ

  • POPIS: olej z růží má regeneračnípěstící a afrodiziakální účinky. Příznivě působí na naši mysl, dokáže navodit pocit štěstí, odstraňuje napětí, stres a nespavost.

CENÍK

12%

Provozní doba:

10.00 - 20.00

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.