Jávské masáže

EXOTICKÉ MASÁŽE S TISÍCILETOU TRADICÍ. V jávských masážích se snoubí relaxace s celkovým uvolněním svalstva, blahodárně působící na tělesnou stavbu těla. Terapeutky s certifikátem nejvyšší úrovně poodhalí roušku tajemství fyzické a duševní krásy ukryté v jávských masážích.

JÁVSKÁ MASÁŽ

  • POPIS: masáž je výjimečná svým velmi silným tlakem působícím na sval. Kombinací specifických masážních tahů a bodové masáže uvádí tělo i mysl do stavu dokonalé harmonie.

SUMATRA MASÁŽ

  • POPIS: je jedinečná v uvolňování stresu, napomáhá proti nespavosti a je velmi relaxační. Kombinací speciálních technik a akupresury tato masáž uvolňuje napjaté svaly a jejich bolest.

BORNEO MASÁŽ

  • POPIS: masáž uvolňuje napětí po náročné aktivitě, navozuje relaxaci a především účinně pomáhá proti celulitidě a zpevňuje postavu.

HAVAJSKÁ MASÁŽ

  • POPIS: jemné masírování prsty, dlaněmi a především předloktím a lokty odstraní napětí ve svalech a stimuluje krevní oběh. Masáž přivádí tělo do harmonie a celkového uvolnění.

REFLEXOLOGIE NOHOU

  • POPIS: pomocí mačkání bodů na chodidlech nebo jejich hlazením stimulujeme vnitřní orgány, uvolňujeme svalstvo a současně snižujeme psychické a fyzické napětí.

THAJSKÁ OLEJOVÁ MASÁŽ

  • POPIS: masáž spočívá v protahování svalů, šlach a kloubů, čímž dochází k působení na tlakové body a centra energie v těle. Výsledkem je celkové uvolnění a rovnováha těla a mysli.

CENÍK

2%

Provozní doba:

10.00 - 20.00

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.