Nabídka ubytování

Denní apartmány a hotely
Termály Velké Losiny

Naše ubytování

Pro ty z vás, kteří hledáte klidné místo pro odpočinek během dne, doporučujeme si rezervovat jeden z našich 4 denních apartmánů v blízkosti bazénů termálního parku. Nepřehlédněte také naši nabídku ubytování ve Wellness hotelu DIANA nebo hotelu ELIŠKA Velké Losiny a využijte tak řadu slev a bonusů do Termálního parku, které nabízíme našim ubytovaným hostům.

Image

Denní apartmány

Potřebné zázemí k odpočinku v letní sezóně poskytují 4 příjemné denní apartmány. Můžete si v nich vychutnat čas strávený s rodinou v bezprostřední blízkosti venkovních bazénů. Apartmány jsou plně vybaveny a přizpůsobeny pro potřeby klientů a nejmenších návštěvníků a je možné je dopředu rezervovat pouze k dennímu odpočinku a relaxaci.

Image

Wellness hotel DIANA

Doporučujeme ubytování ve Wellness hotelu DIANA Velké Losiny, který se nachází na okraji lesa s výhledem na Jeseníky zhruba 1,5 km od termálního parku (zajišťujeme dopravu). Hotel má své wellness centrum a vyhlášenou restauraci s výbornou kuchyní.

Image

Transfer

do termálů zdarma

Sleva 50%

na vstup do TERMÁLY

Baby friendly

i pro nejmenší

Gurmánské speciality

z Jeseníků

Image

Lázeňský hotel ELIŠKA

Lázeňský hotel ELIŠKA Velké Losiny je hlavním hotelem komplexu TERMÁLNÍCH LÁZNÍ a nachází se v klidném prostředí lázeňského parku zhruba 300 m od Termálů. Hotel je určen pro milovníky láznění a nabízí komplexní služby pod jednou střechou

Termální bazén

v areálu

Sleva 30%

na vstup do TERMÁLY

Široká nabídka

pobytů

450m

od Termálů