Termální park

Místo pro Vaši harmonii a zdraví
Termály Velké Losiny
Image

Vítejte v Termálním Parku TERMÁLY LOSINY

Ponořte se do světa Termálů Losiny, kde se vodní svět s 9 termálními bazény a teplotou vody až 36°C stává dokonalým únikem od každodenního shonu a dodává tělu potřebnou harmonii. Proplujte vodními atrakcemi, vstupte do saunového světa a objevte jedinečnost umístění v lázeňském parku, kde příroda a unikátní termální voda dodává parku nezaměnitelný charakter. Rodiny s dětmi ocení mimo koupání také služby pro děti a dětské hřiště. Vaše cesta za zážitky a relaxací začíná zde.

Image

Základem naší filozofie je souznění člověka s přírodou. Využíváme místní přírodní léčivé prameny a jejich uzdravující sílu. Poskytujeme zdroje pro dosažení harmonie těla a mysli – záleží jen na vás, jaký koktejl si z nich namícháte.

  • NECHTE VODU, AŤ VÁS LÉČÍ.
  • DOVOLTE DOTEKU, AŤ VÁS UZDRAVUJE.
  • POVZBUĎTE SVÉ TĚLO VHODNOU AKTIVITOU.
  • NAUČTE SE UVOLNIT MYSL.
  • RELAXUJTE SE SVOU RODINOU.

 

Image

Orientační plán Termálního parku

Na přízemí se nachází recepce, obchůdek, šatny, dětské brouzdaliště, tobogán, samoobslužná restaurace, dětský koutek, letní šatny, denní apartmány a několik bazénů včetně aktivního a relaxačního bazénu, termálního bazénu a dětského bazénu. V prvním patře mohou návštěvníci relaxovat v tepidáriích, saunách, masážních místnostech, nebo se osvěžit v ledové komoře a panoramatickém bazénu. Pro pohodlí a komfort všech návštěvníků je zde také recepce wellness, letní terasa s pergolou a relaxační místnosti. Tento plán vám pomůže snadno se orientovat a užít si všechny atrakce, které termální park nabízí.

Image