SLUŽBY PRO DĚTI

Relaxujte s celou rodinou
Termály Velké Losiny

Dobrodružství začíná v našem Termálním parku! V areálu Termálů jsme připravili hodně zábavy pro malé i velké děti, abychom jim vytvořili ty nejhezčí vzpomínky. Co může být lepší než místo, kde prožijete spoustu krásných zážitků a kde můžete udělat i něco pro zdraví celé Vaší rodiny? Pohyb v termálních bazénech je ideální aktivitou v každém věku!

Image

DĚTSKÉ BAZÉNY

Děti si užijí spoustu zábavy a vodních radovánek ve vnitřním a venkovním dětském bazénu. Pro rodiče jsou v blízkosti obou bazénů nachystány relaxační zóny s lehátky.

Poznámka: koupání pro děti od 6 měsíců - nutnost použití koupacích plen (lze zakoupit přímo v termálním parku)

Vnitřní bazén má teplotu 34-36°C a hloubku 0,1 - 0,4m

Venkovní bazén má teplotu 34-36°C a hloubku 0,1 - 0,5m

Image
Image

VODNÍ ATRAKCE

Jeden tobogán venkovní a druhý vnitřní zajišťují adrenalinovou zábavu pro ty nejodvážnější dětičky.

Vodní atrakce, jako vodní ježek, hřiby, skluzavky, trysky jsou pak umístěny v bazénech pro ty nejmenší děti. Pro ještě větší zážitek z koupání v termálních bazénech.

Image

DĚTSKÉ VENKOVNÍ HŘIŠTĚ

K dětským radovánkám patří bezpochyby i prostorné hřiště. Pokud si děti budou chtít na chvíli odpočinout od koupání a změnit zábavu, dětské hřiště ve tvaru korábu bude tou pravou volbou. Na hřišti nechybí houpačky, prolézačky, dřevěné kuželky a také tolik oblíbená lanová dráha.

Děti si na hřišti užijí zábavu a rodiče mohou relaxovat a odpočívat na lehátkách s krásným výhledem na dětské hřiště i okolní lázeňský park.

Image
Image

DENNÍ APARTMÁNY

Potřebné zázemí Vám v létě poskytnou příjemné denní apartmány, které jsou umístěny v bezprostřední blízkosti venkovních bazénů. Unavení z vody a po dobrém jídle si můžete dopřát báječný odpočinek a vychutnat si čas strávený s rodinou ve svém soukromém, plně vybaveném, denním apartmánu. 

Image

VYBAVENÍ PRO NEJMENŠÍ

Dětské menu, jídelní servis, dětské židličky

Střežený odkládací prostor pro kočárky

Možnost zakoupení koupacích plen

Nočníky k dispozici v dámských sprchách

Tři přebalovací pulty v areálu

Image
Image

ANIMAČNÍ PROGRAMY

Animační programy pro děti udělají z Vaší návštěvy termálního parku nezapomenutelný zážitek. Děti budou odcházet příjemně unavené, se spoustou krásných zážitků.

Nabité animační programy probíhají v letní sezóně (červenec - srpen) a při mimořádných událostech. Pro aktuální dění v termálním parku doporučujeme sledovat kalendář akcí  a sekci aktuality.