Představení ROYAL SPA

TERMÁLY LOSINY - NEJMLADŠÍ ČLEN RODINY ROYAL SPA

Rodina lázeňských hotelů a resortů ROYAL SPA se v roce 2015 rozrostla o zcela unikátní termální park ve Velkých Losinách – TERMÁLY LOSINY. Velikostí a zaměřením je možné termální park srovnávat s proslulými rakouskými Laa an der Thaya či Gmünd. Celková plocha zastavěného areálu je 2 576 m2, velikost vodních ploch pak 1 495 m2. Maximální kapacita termálního parku TERMÁLY LOSINY je v letní sezóně okolo 1000 lidí v jednom okamžiku.

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI ROYAL SPA

ROYAL SPA je privátní řetězec lázeňských hotelů a resortů, který působí na území České republiky více než 25 let. Tvoří jej čtyři lázeňské komplexy, jeden wellness hotel a termální park ve 4 významných lázeňských městech České republiky – Luhačovice, Mariánské Lázně, Velké Losiny a Ostrožská Nová Ves. Hotely ROYAL SPA zajišťují jak klasickou lázeňskou léčbu, tak nabízejí i různé druhy relaxačních a wellness pobytů.

PROPAGAČNÍ MATERIÁLY ROYAL SPA

Chcete se dozvědět více o lázeňství a wellness? Můžete si prohlédnout nebo zdarma objednat naše propagační materiály. Více informací

VĚRNOSTNÍ PROGRAM ROYAL SPA FAMILY

Staňte se členy ROYAL SPA FAMILY, odměnou vám budou zajímavé slevy a další neodolatelné bonusy ve všech našich lázeňských hotelech a resortech v Mariánských Lázních, Luhačovicích, Ostrožské Nové Vsi a Velkých Losinách. Více informací

0%

Provozní doba:

10.00 - 20.00

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.