VNITŘNÍ TERMÁLNÍ BAZÉNY

Voda je život i dar
Termály Velké Losiny

Ponořte se do termálních bazénů a nechejte na sebe působit blahodárnou termální vodu. Čeká na Vás vodní svět s 5 termálními bazény, který zve jak k vodním aktivitám, tak k relaxaci a odpočinku po celý rok.

Image

AKTIVNÍ BAZÉN

Aktivní bazén je ideálním místen pro všechny, kdo hledají zdravý pohyb a relaxaci. S teplotou vody mezi 30 a 32°C poskytuje ideální podmínky pro plavání a vodní cvičení, které jsou šetrné k kloubům a zároveň efektivně posilují celé tělo. V bazénu naleznete vodní atrakce jako je divoká řeka, která je aktivní nepřetržitě, využití v ní najdou nejen ti nejmenší. Jeskyně s vodopádem pro romantický útěk v Termálním parku, nebo chrliče vody, které poskytují příjemnou masáž. Tyto prvky dodávají bazénu na atraktivitě a zážitkovosti, ať už hledáte aktivní odpočinek nebo zábavu.

Image

TEPLOTA

30-32°C

HLOUBKA

1,35m

VODNÍ ATRAKCE

divoká řeka, jeskyně s vodopádem, chrliče

PROVOZ

celoročně otevřeno

Image

RELAXAČNÍ BAZÉN

Relaxační bazén je místo, kde můžete zažít opravdový klid a pohodu. Díky teplotě vody mezi 32 a 34°C je ideální pro delší pobyt ve vodě, přičemž relaxační zóny poskytují prostor pro úplné uvolnění těla i mysli. V bazénu naleznete perličková sedátka a lehátka, které vám dopřejí jemnou masáž vzduchových bublinek, a hydromasážní trysky, které cíleně uvolňují svalové napětí a pomáhají regeneraci. Jako bonus tento bazén nabízí možnost proplavat se do přilehlého venkovního průplavového bazénu, kde můžete vychutnávat čerstvý vzduch a krásu okolí bez ohledu na roční období.

TEPLOTA

32-34°C

HLOUBKA

1m

VODNÍ ATRAKCE

perličková sedátka a lehátka, hydromasážní trysky

PROVOZ

celoročně otevřeno

Image

TERMÁLNÍ BAZÉN

Termální bazén se sedátky a s nejvyšší teplotou vody až 36°C je ideálním místem pro každého, kdo hledá úlevu od bolesti a svalové únavy. Jeho teplá, léčivá voda je speciálně navržena tak, aby poskytovala maximální relaxaci a prohřátí těla. Sedátka v bazénu umožňují pohodlné sezení a zároveň zvyšují terapeutický efekt vody na bolavý záda, klouby a svaly. Doporučená doba pobytu v tomto bazénu je 30 min., což je ideální čas na to, aby voda mohla pozitivně působit na Vaše tělo.

Image

TEPLOTA

34-36°C

HLOUBKA

1m

DOPORUČENÝ POBYT

maximálně 30 min.

PROVOZ

celoročně otevřeno

Image

PANORAMATICKÝ BAZÉN

Panoramatický bazén je ideálním místem pro odpočinek a regeneraci po aktivním plavání nebo náročném dni. Jeho teplota vody, která se pohybuje mezi 30 a 32°C, zajišťuje příjemné osvěžení a relaxaci. Tento bazén je obzvláště atraktivní díky svým jedinečným výhledům na okolní vodní plochy, které pomáhají návštěvníkům ponořit se do klidné atmosféry. V bezprostřední blízkosti se nachází relaxační zóna s privátními lehátky pro páry co hledají soukromí a pohodu.

TEPLOTA

30-32°C

HLOUBKA

1,1m

VODNÍ ATRAKCE

jedinečný výhled na vodní plochy

PROVOZ

celoročně otevřeno

Image

DĚTSKÝ BAZÉN A TOBOGÁN

Dětský bazén je navržen tak, aby poskytoval zábavu a bezpečnost ori naše nejmenší návštěvníky, zatímco jejich rodiče mohou pohodlně odpočívat v sousední relaxační zóně s lehátky. Teplota vody se pohybuje mezi 32 a 34°C, což je ideální pro dlouhodobé hrátky ve vodě bez rizika prochladnutí. Děti si zde mohou užít řadu vodních atrakcí, včetně skluzavky, vodního ježka, který překvapí vodními střiky z různých směrů, a vodních trysk, které jsou skvělé pro hru a objevování.

Image

TEPLOTA

32-34°C

HLOUBKA

0,1 - 0,4m

VODNÍ ATRAKCE

skluzavka, vodní ježek, vodní trysky

PROVOZ

celoročně otevřeno

Kalendář akcí

0