VENKOVNÍ TERMÁLNÍ BAZÉNY

Ve vodě je síla a energie
Termály Velké Losiny

Načerpejte novou energii při odpočinku, zábavě či pohybových aktivitách ve 4 venkovních termálních bazénech. V okolí bazénu nechybí spoustu míst s lehátky, pro Vaše maximální pohodlí. V areálu je možné si najít i klidné, travnaté místečko na lehnutí na dece, nebo si odpočinout na venkovní terase s lehátky. Venkovní bazény jsou otevřeny v průběhu letní sezóny dle příznivého počasí v období květen - září.

Image

AKTIVNÍ BAZÉN

Aktivní termální bazén nabízí ideální kombinaci sportovních aktivit a zábavy v jedinečném prostředí. S teplotou vody oscilujicí mezi 30 a 32°C je bazén vhodný jak pro kondiční plavání, tak pro uvolněnou zábavu ve vodě. Kromě osvěžujicího plavání si můžete užít nejen krásný výhled na lázeňský park a okolní přírodu, ale také řadu atraktivních vodních prvků. Tobogán, dodává adrenalinové vzrušení pro všechny věkové kategorie, chrličem, který poskytuje příjemnou masáž vodnímy proudy, a vodním deštníkem, ideální zábavou pro nejmenší.

Image

TEPLOTA

30-32°C

HLOUBKA

1.35m

VODNÍ ATRAKCE

tobogán, chrlič, vodní deštník

PROVOZ

letní sezóna

Image

RELAXAČNÍ BAZÉN

Termální bazén je dokonalým útočištěm pro ty, kdo hledají klid a regeneraci těla. Voda má teplotu v rozmezí 32 až 34°C, což zajišťuje optimální podmínky pro relaxaci svalů a uvolnění celého organismu. Bazén je vybaven perličkovými sedátky a lehátky, které poskytují jemnou masáž vzduchovými bublinkami, zatímco hydromasážní trysky cíleně působí na namožené svaly a klouby. Užijte si pocit bezváhy a pohody v přirodním prostředí pod širým nebem.

TEPLOTA

32-34°C

HLOUBKA

1,35m

VODNÍ ATRAKCE

perličková sedátka, lehátka, hydromasážní trysky

PROVOZ

letní sezóna

Image

DĚTSKÝ BAZÉN

Venkovní dětský termální bazén je navržen tak, aby poskytoval bezpečné a zábavné prostředí pro naše nejmladší návštěvníky. Umožní rodičům odpočívat na nedaleko vzdálených lehátkách, zatímco si děti užijí moře zábavy a zážitků. Okolí bazénu je vybaveno clonou proti slunci pro ještě větší zážitek z koupání i při vysokých letních teplotách. Nezapomněli jsme ani na vodní atrakce, kterými jsou vodní trysky, pro osvěžujicí zážitek, vodní hřib a skluzavka.

Image

TEPLOTA

34-36°C

HLOUBKA

0,1-0,5m

VODNÍ ATRAKCE

skluzavka, vodní trysky, hřib

PROVOZ

letní sezóna

Image

PRŮPLAVOVÝ BAZÉN

Relaxační termální bazén s průplavem do vnitřního areálu kombinuje výhody venkovního i vnitřního koupání. Díky přístupnosti po celý rok si můžete užívat teplé termální vody s teplotou v rozmezí 32 až 34°C v jakémkoliv ročním období. Průplav zajišťuje snadný přechod mezi venkovním a vnitřním bazénem bez nutností vycházet z vody. Průplavem se dostanete k vnitřnímu relaxačnímu bazénu. 

TEPLOTA

32-34°C

HLOUBKA

1m

VODNÍ ATRAKCE

koupání pod širým nebem, sedátka

PROVOZ

celoročně otevřeno

Kalendář akcí

0